“Technisch, Juridisch en Financieel advies
voor ondergrondse infrastructuur van Kabels en Leidingen ”

Home

Projectbureau Oosterwaal heeft jarenlange ervaring in het aanpassen van complexe ondergrondse infrastructurele projecten. Hierbij zijn wij gespecialiseerd in alle aspecten rondom ondegrondse kabels en leidingen. Het unieke van ons bureau is de combinatie van expertise op het gebied van technische, juridische en financiële zaken. Wij werken veelal voor grote overheidsinstellingen belast met zaken zoals wegen-aanleg / wegverbredingen, verbetering c.q. aanleg van vaarwegen, spooraanleg en aanpassingen alsmede dijkverzwaringen. Onze klanten kunnen wij bijstaan met advisering, projectbegeleiding en training.

 • Technisch

  Wij beschikken over alle benodigde technische kennis betreffende aanleg en verlegging van ondergrondse kabels en leidingen.  Lees meer

 • Financieel

  Wij stellen kostenramingen op voor uw projecten, controleren kostenramingen van leidingbeheerders en verifieren declaraties ten aanzien van eerder gemaakte prijsopgaves.


  Lees meer

 • Juridisch

  Wij begeleiden en/of doen het opstellen van projectovereenkomsten, regelen de nodige vergunningen en zijn onafhankelijk partij in conflicten tussen verschillende belanghebbenden in projecten.


  Lees meer